Márton László: 70/4537-555 | Márton Szilvia: 0670/4537-557 info@mentalproduct.hu

Miért érdekel a Lakberendezés? 

Munkám során fontosnak tartom, hogy első és talán legfontosabb lépésként megpróbáljak egyfajta bizalmi viszonyt kialakítani a megrendelővel, hiszen csak ezáltal tekinthetem át életét, igényeit, ízlését. Csak ezen dolgok ismeretében tudom lépésről-lépésre megálmodni, megtervezni majd létrehozni azt amit Ő Otthonnak nevez.

Fontos feladatom “társként” segíteni a döntések meghozatalában. Levenni válláról az utánajárás, a kivitelezői munkálatok lebonyolításának terhét. Körültekintő segítséget nyújtani már az építkezés, felújítás megkezdése előtti esetleges funkcionális változtatásokban is, mint például válaszfalak áthelyezése. Természetesen mindezt építészek közreműködésével.

Továbbá fontosnak tartom nagymértékben csökkenteni az elfecsérelt időt és energiát, így minden katalógust és anyagmintát felvezetek a megrendelő elé, hogy kompletten és összhangban lássa mi-miből áll majd össze. Szükség szerint látványterv készítésével illusztrálom. Igény szerint az anyagok, berendezések beszerzését is teljesen átvállalom.

Feladatom elvégzése után úgy hiszem nem az az elismerés ha megkapom a honoráriumom, hanem az, mikor látom felragyogni a szemeket és észreveszem az arckifejezést…. “otthon vagyok”. Ezért csinálom!

Márton Szilvia lakberendező